SERVICES

Ontdek welke service bij jou past voor méér rust, ruimte, tijd en overzicht.

voor een opgeruimd huis én hoofd!

HOME ORGANIZING

Laat jouw huis transformeren in een opgeruimd huis. Woon straks in een ruimer huis zonder rommel. Met een slim en stijlvol systeem voor je spullen waardoor je meer tijd hebt voor je gezin en/of sociale leven.
Een opgeruimde en georganizede keukenlade.

VERHUIZINGEN

Stel je eens voor dat je intrekt in je nieuwe huis en je spullen zijn uitgepakt en hebben dé ideale plek gekregen en het ziet er geweldig uit. Het scheelt jou (én je gezin) een hoop tijd en verhuizingstress.
Jouw inpak- en uitpakservice bij het verhuizen.

ONLINE CONSULT

Je weet je geen raad met een ruimte in huis. Middels videobellen laat jij je ruimte zien, krijgen jouw opruimvragen een antwoord en ontvang je advies waarmee je direct zelf kunt starten!
Online consult voor opruim en organize advies op maat.

een goede voorbereiding is het halve werk.

Kennismaken | Opruimen | Plannen | Organizen | Puntjes op de ‘i’

Een opgeruimde en georganizede keukenlade.
Kledingkast opruimen

HOME ORGANIZING

Van overvolle voorraadkasten en keukenkastjes tot rommelige kledingkasten
of een garage waar geen auto in past. Elke ruimte in huis is mogelijk!

✔ Kledingkast
✔ Voorraadkast
✔ Keuken 
✔ Bijkeuken
✔ Woonkamer
✔ Badkamer
✔ Make-uptafel
✔ Kinderkamer
✔ Babykamer
✔ Zolder
✔ Garage
✔ Kelder

MÉÉR RUST, RUIMTE, TIJD & OVERZICHT

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dit creëert rust en overzicht. Opruimen resulteert automatisch in een ruimer huis. Besteed jouw tijd aan leuke dingen, niet aan opruimen.

NOOIT MEER JE SPULLEN KWIJT ZIJN

Men besteedt gemiddeld 70 minuten per week aan het zoeken van spullen. Na het opruimen creëer ik overzicht en structuur in je spullen. Alles krijgt een vaste plek in huis. Zo ben je nooit meer iets kwijt.

GÉÉN RUZIE MEER
OM ROMMEL

43% van de ruzies in de Nederlandse huishoudens gaan over rommel in huis. Door je spullen een vaste plek te geven en structuur aan te brengen is ruzie met je partner over rommel verleden tijd!

Of ga naar 
de verhuizingen services >

Filefolding, broeken opvouwen en opruimen
Opgeruimd en georganized servies in de keuken
Kruiden opruimen

VERHUIZINGEN

Laat je ontzorgen met deze services:

 Opruimen vóór verhuizing
 Verkoopklaar maken huis
 Hulp bij inpakken
 Hulp bij uitpakken
 Uitpakken én organizen
 Coördinatie verhuizing

GÉÉN VERHUISSTRESS

50% van de mensen heeft last van verhuisstress. Ze hebben geen overzicht. Hun sociale leven staat on-hold, ongezonder eten en oververmoeidheid. Daarnaast niet in slaap kunnen komen. Verhuizen wordt vaak onderschat. Laat je daarom ontzorgen!

MÉÉR TIJD VOOR JE INTERIEUR EN KLUSSEN

Bij een verhuizing moeten er veel keuzes gemaakt worden. Laminaat of PVC? Welk merk is goed? Welk houttype? V-groef of niet? Wat voor soort plinten? Waar krijg ik de beste prijs? En dit gaat alleen nog maar over een vloer. En dan moet je ook nog opruimen, inpakken en uitpakken.

ZORGELOOS VERHUIZEN

Dozen die ingepakt zijn zoals het zou moeten. Vanaf de buitenkant weet je precies wat er in een doos zit. Je angst om spullen kwijt te raken verdwijnt. Te laat starten met opruimen en inpakken gaat jou niet overkomen. Het overzicht verliezen ook niet!

Of ga naar de
online consult service > ↓

ONLINE CONSULT

Ga zelf thuis aan de slag ná een online consult:

✔ 30 minuten online consult | €25,-
✔ 60 minuten online consult | €50,-
✔ Ontvang producttips
✔ Krijg antwoord op je vragen

JE WEET NIET WAAR JE MOET BEGINNEN

Opruimen kan overweldigend zijn omdat het bijvoorbeeld gaat om veel spullen in een groot huis of juist een kleiner huis met té veel spullen. Tijdens een online consult kan een duidelijke plan van aanpak op maat jou gaan helpen om te starten en niet meer uit te stellen.

SCHAAM JE NIET!

Schaam je niet om tijdens een videocall jouw 'rommelige' ruimte te laten zien. Trust me, I have seen it all. Dit is mijn werk and I love it! Opruimen vóór de sessie is dus niet nodig ;-). Alle foto's/video die je vooraf stuurt blijven privé.

STRESS

Je ervaart stress door de rommel in huis en je wilt korte metten ermee maken. In 30 of 60 minuten kun jij het advies krijgen om voor eens en altijd klaar te zijn met opruimstress!

op zoek naar

een origineel cadeau?

Geef een opruimsessie cadeau aan iemand die het goed kan gebruiken. Iemand die bijvoorbeeld hulp kan gebruiken bij het maken van keuzes voor het weggooien, weggeven of verkopen. Of hulp bij het perfect organizen van een kledingkast of keuken. Alle ruimtes in huis zijn mogelijk!

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte, de wensen en verwachtingen. Vertel mij middels het contactformulier meer over het project en ik adviseer jou over het verwachte aantal uren en kosten.

Gratis verzending
Binnen 2 werkdagen in huis.

Keukenkast organizen