SERVICES

voor een opgeruimd leven.

“This is life-changing!” of “Alles gaat zoveel makkelijker en sneller in huis” of “Dit had ik echt veel eerder moeten doen, zonde dat ik te lang heb gewacht” of “Dit was de meest stressvrije verhuizing ever!!!”. Dit zijn allemaal uitspraken van onze klanten. En dit willen we iedereen laten ervaren met onze services.

SERVICE

In-home organizing

Van keuken tot zolder, wij brengen overzicht en rust aan in alle ruimtes in huis met onze service: in-home organizing.

Doe je het in één keer goed dan kies je voor full home organizing! Wil je liever 1 of 2 ruimte(s) in huis laten organizen team OG staat voor je klaar. Zeg gedag tegen overvolle kasten die je blijft opruimen. 

SERVICE

Verhuizen

Inhuizen – Stressvrij verhuizen bestaat echt met onze expertise! Wij plannen en organiseren alles, terwijl de verhuizers het zware werk doen. 

Van het inpakken en ruimte plannen tot het uitpakken van je spullen, wij zorgen voor een moeiteloze verhuizing. Bij aankomst in je nieuwe huis staan al je spullen netjes op hun plek, klaar om van je nieuwe huis een thuis te maken. Met onze uitgebreide service hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je direct genieten van je nieuwe hoofdstuk.

Verkoopklaar maken – Moet jij je huis nog verkopen? Dan helpen we jou met het verkoopklaar maken van je huis, wat bijdraagt aan een snellere en lucratievere verkoop. waardoor je sneller en tegen een betere prijs kunt verkopen.

PREMIUM SERVICE

Designing your
dream home

Ga jij je droomhuis bouwen of je huidige huis renoveren? Dan heb je nu de luxe om je spullen perfect af te stemmen op je ruimte. Met onze premium service ‘Designing your dream home’, voorkom je verrassingen na oplevering wanneer je je spullen gaat organizen. Deze service garandeert dat al je spullen een plek hebben in jouw op maat gemaakte inbouwkasten. We werken hiervoor nauw samen met jouw interieurbouwer en -ontwerper.

SERVICE

Business organizing

Ben jij een makelaar, bouwbedrijf, of vastgoedadviseurs? En wil je de potentie van een modelwoning laten zien aan potentiële kopers? Met onze expertise weten wij als geen ander hoe je kasten en lades maximaal kunt benutten. Waar homestaging bedrijven de juiste sfeer bepalen met meubels, planten en accessoires, laten wij zien hoe je alle kasten, lades en planken functioneel en esthetisch inricht.

Werk je op kantoor en word je gek van alle kantoorrommel?
Ook daar helpen we mee!

Luxe stoel met kleding erop in bruin aarde tinten

Something new is coming!

Stay tuned voor iets nieuws!! Het duurt nog even, maar je geduld wordt beloond!

Cadeautip! Een opgeruimd huis.

Geef een opruimsessie cadeau aan iemand die er blij van zal worden. Jij bepaalt de waarde van de cadeaubon. Wie maak jij blij? Je moeder die hulp kan gebruiken bij het maken van keuzes over haar spullen? Of je beste vriendin die snakt naar een opgeruimde kledingkast. Alles is mogelijk!

Mail ons naar  info@organizinggoals.nl in en vertel ons meer over het project. Dan bellen wij jou om de details door te spreken voor dit originele cadeau van onschatbare waarde.

MÉÉR RUST, RUIMTE, TIJD & OVERZICHT

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dit creëert rust en overzicht. Opruimen resulteert automatisch in een ruimer huis. Besteed jouw tijd aan leuke dingen, niet aan opruimen, dat doen wij (en vinden wij echt leuk!!).

NOOIT MEER JE SPULLEN KWIJT ZIJN

Men besteedt gemiddeld 70 minuten per week aan het zoeken van spullen. Na het opruimen creëren wij overzicht en structuur in je spullen. Alles krijgt een vaste plek in huis. Zo ben je nooit meer iets kwijt.

GÉÉN RUZIE MEER
OM ROMMEL

43% van de ruzies in de Nederlandse huishoudens gaan over rommel in huis. Door je spullen een vaste plek te geven en structuur aan te brengen is ruzie met je partner over rommel verleden tijd!

Start nu met een opgeruimd leven

SEEN IN & TRUSTED BY