OVER

ORGANIZING GOALS

ORGANIZING GOALS is een full-service luxury home organizing bedrijf. O.G. maakt organizing advies op maat, coacht jou tijdens het keuzeproces van ontspullen en verzorgt de implementatie van een uniek en efficiënt organizing systeem voor jouw spullen in jouw huis. Met dit systeem kun jij gemakkelijk je ruimte onderhouden zonder dat het weer in no-time een rommeltje is! Méér rust, ruimte, tijd en overzicht is key! Our goal is: Simplifying your home & life

Wat is het verschil tussen opruimen en organizen?
Wat is een professional organizer

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Roshnie Changoer (33), woon in Utrecht en ben professional organizer! Daarnaast kun je mijn artikelen lezen in JAN Magazine en Elle Eten.

Opruimen en organizen vind ik het leukste om te doen! Maar het allerleukste aan dit vak vind ik de blije en dankbare klanten. Meerwaarde creëren aan het leven van mijn klanten geeft mij veel voldoening. Ik hoop snel het verschil in jouw huis en leven te kunnen maken! Contact me! >

SIMPLIFYING YOUR HOME & LIFE

RUST | Het verminderen van de negatieve prikkels die je krijgt door een rommelige ruimte.

RUIMTE | Het efficiënt benutten van een ruimte, waardoor méér ruimte ontstaat.

TIJD
| Het minimaliseren van de tijd die het jou kost om je spullen te zoeken en op te ruimen.

OVERZICHT
| Het creëren van structuur in je spullen, waarmee je overzicht hebt over je spullen. Overzicht geeft jou rust in je hoofd.

 

Kledingkast opruimen
Een opgeruimde en georganizede keukenlade.

SLIM & STIJLVOL

Het slim organiseren van spullen zorgt ervoor dat je moeiteloos je spullen kunt vinden én kunt opbergen. Optimaal gebruik maken van je ruimte met de juiste en kwalitatieve organizers, zorgen voor een systeem dat je zelf kunt onderhouden! Making a smart system that lasts!

Na slim organizen zorgt ORGANIZING GOALS ervoor dat dit op een stijlvolle wijze gebeurd. Want het oog wil ook wat. Je wordt er niet alleen héél blij van, maar het is ook een extra stimulans om je spullen op de juiste plek terug te blijven leggen, zodat het er mooi uit blijft zien. We simplify your home and life, but also making it beautifull.

MAATWERK

Organizen is nooit een one-size-fits-all project. Niemand heeft exact dezelfde spullen, deze hoeveelheid spullen of dezelfde grootte ruimte beschikbaar voor zijn/haar spullen. Maar ook niemand heeft exact dezelfde daily routine. Verschillende mensen, verschillende wensen.

ORGANIZING GOALS creëert een systeem dat is afgestemd op jouw unieke daily routine, jouw spullen en jouw ruimte.

Voorraadpotten organizen

Gezien in