OVER ONS

get to know us!

Our GOAL: Simplifying Your Home & Life.

WHO ARE WE?

ORGANIZING GOALS is een full-service luxury home organizing bedrijf. Wij transformeren alle ruimtes in huis naar ruimtes met overzicht, structuur en rust. We brengen structuur aan jouw spullen en creëren een uniek systeem met organizing producten die passen bij jouw (hoeveelheid) spullen en smaak. We helpen jou om keuzes te maken over jouw spullen.

Jouw spullen krijgen een vaste plek in huis. Jij (en je gezin) kunnen vervolgens gemakkelijk de ruimte kunnen onderhouden, zonder dat het weer in no-time een rommeltje is! Er ontstaat méér rust, ruimte, tijd en overzicht! Our GOAL: Simplifying Your Home & Life.

Kruiden organiseren - Opruimen en organiseren - ORGANIZING GOALS
Roshnie Changoer, eigenaar van ORGANIZING GOALS

MEET OUR FOUNDER

Hi there! Onze owner & founder is Roshnie Changoer (37). Zij is het gezicht achter ORGANIZING GOALS. 

Vanuit passie is Roshnie in 2019 gestart met haar bedrijf. Opruimen en organizen is haar tweede natuur en een georganiseerd huis geeft haar rust, overzicht én het bespaart haar veel tijd. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen ditzelfde te kunnen laten ervaren.

Roshnie creëert samen met haar team een meerwaarde aan het leven van mensen die structuur en overzicht missen in huis. Wij begrijpen welke struggles een huishouden met zich kan meebrengen. We hopen snel het verschil in jouw huis en leven te kunnen maken! Contact us! >

Daarnaast schrijft Roshnie geregeld voor diverse tijdschriften. Lees haar artikelen & interviews in o.a. JAN Magazine, Algemeen Dagblad, Elle, Talkies Magazine en Margriet.

SIMPLIFYING YOUR HOME & LIFE

RUST | Het verminderen van de negatieve prikkels die je krijgt door een rommelige ruimte.

RUIMTE | Het efficiënt benutten van een ruimte, waardoor méér ruimte ontstaat.

TIJD
| Het minimaliseren van de tijd die het jou kost om je spullen te zoeken en op te ruimen.

OVERZICHT
| Het creëren van structuur in je spullen, waarmee je overzicht hebt over je spullen. Overzicht geeft jou rust in je hoofd.

 

Walk in closet - opruimen en organiseren - ORGANIZING GOALS
Voorraadkast | Opruimen en Organiseren

WHEN FUNCTION MEETS BEAUTY

Het slim en daarmee functioneel organiseren van spullen zorgt ervoor dat je moeiteloos je spullen kunt vinden én kunt opbergen. Optimaal gebruik maken van je ruimte met de juiste en kwalitatieve organizers, zorgen voor een systeem dat je zelf kunt onderhouden! We make smart systems that lasts!

Na het slim organizen het ORGANIZING GOALS team ervoor dat dit op een stijlvolle wijze gebeurd. Want het oog wil ook wat. Je wordt er niet alleen héél blij van, maar het is ook een extra stimulans om je spullen op de juiste plek terug te blijven leggen, zodat het er mooi uit blijft zien. We simplify your home and life, but also making it beautifull.

Maatwerk

Organizen is nooit een one-size-fits-all project. Niemand heeft exact dezelfde spullen, deze hoeveelheid spullen of dezelfde grootte ruimte beschikbaar voor zijn/haar spullen. Maar ook niemand heeft exact dezelfde daily routine. Verschillende mensen, verschillende wensen.

ORGANIZING GOALS creëert een systeem dat is afgestemd op jouw unieke daily routine, jouw spullen en jouw ruimte.

Voorraadkast organiseren - Opruimen en organiseren - ORGANIZING GOALS

SEEN IN & TRUSTED BY

Start nu met een opgeruimd leven

Vind je dit ook interessant?

Get organized with us!

Ontdek onze uitgebreide services en laat ons je helpen bij het creëren van de luxe en orde waar je altijd van gedroomd hebt.

Work with us

Klaar om jouw passie voor luxe en orde tot leven te brengen? Wordt onderdeel van team OG en laat je talent schitteren.

Samenwerken?

Jij bent een interieurontwerper, vastgoedontwikkelaar of lifestylemerk? Laten we samen synergie creëren!