FAQ

voor een opgeruimd leven.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een WhatsApp bericht of mail ons!

Geen vraag 
is te gek.

Elk project is uniek. Dit komt omdat niet iedereen dezelfde oppervlakte heeft van bijvoorbeeld een kledingkast. Maar ook niet iedereen heeft dezelfde hoeveelheid spullen. Daarnaast kan de één sneller keuzes maken dan een ander. Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij de prijs.

Je kunt een gratis match call boeken en daarna volgt de op maat gemaakte vrijblijvende offerte. Kortom je hebt niets te verliezen.

Dit is allemaal afhankelijk van de grootte van de ruimte, jouw wensen en de hoeveelheid spullen die je hebt. Maar ook de snelheid waarmee jij keuzes kunt maken is van invloed op het benodigde aantal uren. Gemiddeld kun je stellen dat je voor 1 ruimte 6-8 uur nodig hebt. Let op! Dit is een gemiddelde!

Zeker niet! Voor de fase ‘opruimen’ is het enkel noodzakelijk dat jij er bent. Dit is namelijk het moment dat jij keuzes gaat maken over je spullen. Dit kun je pas doen nadat alle spullen uit de kastjes en lades zijn gehaald, gesorteerd en gecategoriseerd zijn. Na de opruimfase gaat ons team aan de slag met de volgende stappen van ons proces. Ondertussen kun jij lekker je boodschappen doen, werken, de kinderen van school halen of whatever is on your to-do list!

Jij bent en blijft degene die beslist of je iets wil weggooien, verkopen of weggeven. Tijdens het opruimen gaat het erom dat jij inzicht krijgt in de hoeveelheid spullen die jij bezit en dat je gaat nadenken over waarom je iets hebt. Doordat we tijdens dit keuzeproces samen jouw spullen sorteren en categoriseren zal jij zelf gaan beslissen of jij zes witte kaarsen of vijftig 30 verschillende theesoorten nodig hebt. Wij stellen jou de juiste vragen om jou een keuze te laten maken. Wij leren jou welke vragen je jezelf moet stellen.

We werken in heel Nederland en we gaan graag de grens over op jouw aanvraag!

Je kunt hier je match call plannen en boeken. Dit telefonische gesprek is gratis, vrijblijvend en duurt 30 minuten.

Hier bestaat geen one-size-fits-all antwoord op. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Dit is afhankelijk van jouw budget, ons advies en jouw smaak.

Je bent niet verplicht om organizing producten te kopen. We geven altijd een schatting voor een productbudget wat is gebaseerd op onze ervaring. We adviseren om te investeren in kwalitatieve organizing materialen, denk aan opbergmanden, hangmanden, draaiplateaus en ladeverdelers. Dit zijn tools die jou gaan helpen om je spullen georganiseerd te krijgen en te houden. 

Wij zijn niet alleen professional organizers maar ook personal shoppers. Alle organizing worden speciaal voor jouw ruimtes geselecteerd en door ons gekocht. Dit scheelt jou zeeën van tijd!

Vind je dit ook interessant?

Get organized with us!

Ontdek onze uitgebreide services en laat ons je helpen bij het creëren van de luxe en orde waar je altijd van gedroomd hebt.

Onze werkwijze

Klaar om jouw passie voor luxe en orde tot leven te brengen? Wordt onderdeel van team OG en laat je talent schitteren.

Shop onze producten

Wij hebben alle producten die gebruiken bij onze klanten voor jou geplaatst in onze Amazon Storefront.