FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!

geen vraag 
is te gek.

Elk project is uniek. Dit komt omdat niet iedereen dezelfde oppervlakte heeft van bijvoorbeeld een kledingkast. Maar ook niet iedereen heeft dezelfde hoeveelheid spullen. Daarnaast kan de één sneller keuzes maken dan een ander. Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij de prijs.

Je kunt een gratis intakegesprek aanvragen en daarna volgt de op maat gemaakte vrijblijvende offerte. Kortom je hebt niets te verliezen. De tijd die je steekt in het gratis intakegesprek kan jou alleen maar helpen.

Dit is allemaal afhankelijk van de grootte van de ruimte, jouw wensen en de hoeveelheid spullen die je hebt. Maar ook de snelheid waarmee jij keuzes kunt maken is van invloed op het benodigde aantal uren. Gemiddeld kun je stellen dat je voor 1 ruimte 6-8 uur nodig hebt. Let op! Dit is een gemiddelde!

Absoluut! Gezondheid staat op nummer 1! Tijdens de sessie zal er gebruik gemaakt worden van een mondkapje. Handen worden gedesinfecteerd en uw spullen worden enkel aangeraakt met handschoenen aan. Uiteraard wordt er gepaste afstand gehouden.

Zeker niet! Voor de fase ‘opruimen’ is het enkel noodzakelijk dat jij er bent. Dit is namelijk het moment dat jij keuzes gaat maken over je spullen. Dit kun je pas doen nadat alle spullen uit de kastjes en lades zijn gehaald, gesorteerd en gecategoriseerd zijn. Na de opruimfase gaat ons team aan de slag met de volgende stappen van ons proces. Ondertussen kun jij lekker je boodschappen doen, werken, de kinderen van school halen of whatever is on your to-do list!

Jij bent en blijft degene die beslist of je iets wil weggooien, verkopen of weggeven. Tijdens het opruimen gaat het erom dat jij inzicht krijgt in de hoeveelheid spullen die jij bezit en dat je gaat nadenken over waarom je iets hebt. Doordat we tijdens dit keuzeproces samen jouw spullen sorteren en categoriseren zal jij zelf gaan beslissen of jij 6 witte kaarsen of 50 verschillende theesoorten nodig hebt. Wij stellen jou de juiste vragen om jou een keuze te laten maken. Wij leren jou welke vragen je jezelf moet stellen.

Je kunt hier je intakegesprek boeken. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en zal plaatsvinden bij jouw huis of online middels videobellen. 

Hier bestaat geen one-size-fits-all antwoord op. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Dit is afhankelijk van jouw budget, ons advies en jouw smaak.

Je bent niet verplicht om organizing producten te kopen. We geven altijd een schatting voor een productbudget wat is gebaseerd op onze ervaring. We adviseren om te investeren in kwalitatieve organizing materialen, denk aan opbergmanden, hangmanden, lazy susans, ladeverdelers etc. Dit zijn allemaal ’tools’ die jou gaan helpen om je spullen georganiseerd te krijgen en te houden. 

De organizing materialen zoals opbergmanden, hangmanden en lazy susans worden door ons gekocht. We bestellen de producten bij verschillende winkels en/of webshops. 

mis jij een vraag?

STAY UPDATED @ INSTAGRAM