FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!

geen vraag 
is te gek.

Elk project is uniek. Dit komt omdat niet iedereen dezelfde oppervlakte heeft van bijvoorbeeld een kledingkast. Maar ook niet iedereen heeft dezelfde hoeveelheid spullen. Daarnaast kan de één sneller keuzes maken dan een ander. Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij de prijs.

Je kunt een gratis intakegesprek aanvragen en daarna volgt de op maat gemaakte vrijblijvende offerte. Kortom je hebt niets te verliezen. De tijd die je steekt in het gratis intakegesprek kan jou alleen maar helpen.

Dit is allemaal afhankelijk van de grootte van de ruimte, jouw wensen en de hoeveelheid spullen die je hebt. Maar ook de snelheid waarmee jij keuzes kunt maken is van invloed op het benodigde aantal uren. Gemiddeld kun je stellen dat je voor 1 ruimte 6-8 uur nodig hebt. Let op! Dit is een gemiddelde!

Absoluut! Gezondheid staat op nummer 1! Tijdens de sessie zal er gebruik gemaakt worden van een mondkapje. Handen worden gedesinfecteerd en uw spullen worden enkel aangeraakt met handschoenen aan. Uiteraard wordt er gepaste afstand gehouden.

Zeker niet! Voor de fase ‘opruimen’ is het enkel noodzakelijk dat jij er bent. Dit is namelijk het moment dat jij keuzes gaat maken over je spullen. Dit kun je pas doen nadat alle spullen uit de kastjes en lades zijn gehaald, gesorteerd en gecategoriseerd zijn. Na de opruimfase ga ik zelf aan de slag met de volgende stappen van mijn werkwijze. Jij kunt dan lekker je boodschappen doen, werken, je nagels laten doen of whatever is on your (to-do) list!

Jij bent en blijft degene die beslist of je iets wil weggooien, verkopen of weggeven. Tijdens het opruimen gaat erom dat jij inzicht krijgt in de hoeveelheid spullen die jij bezit. Doordat we tijdens dit keuzeproces samen jouw spullen sorteren en categoriseren zul jij zelf gaan beslissen of jij 6 witte kaarsen of 50 verschillende theesoorten nodig hebt. Ik zal jou de juiste vragen stellen om sneller een keuze te maken en de zaken vanuit een ander perspectief te zien.

In héél Nederland! 

Als je aan-huis organizing service of een verhuizing service wilt afnemen volgt er voorafgaand een gratis intake. Dit kan aan huis zijn of middels videobellen. Boek je gratis intake.

Hier bestaat geen one-size-fits-all antwoord op. Dit is afhankelijk van diverse factoren. Dit is afhankelijk van jouw budget, mijn advies en jouw smaak.

Je bent niet verplicht om organizing producten te kopen. Ik geef altijd een advies wat is gebaseerd op ervaring en expertise. Ik adviseer om te investeren in kwalitatieve organizing materialen, denk aan opbergmanden, hangmanden, lazy susans, lade verdelers etc. Dit zijn allemaal ‘tools’ die jou gaan helpen om je spullen georganiseerd te krijgen en te houden. Uiteraard denk ik mee in jouw budget.

Het is vooraf niet concreet te zeggen wat de kosten zijn. Om een grove schatting te geven kun je denken aan 20% bovenop de offerteprijs. Let op! Dit is en blijft een grove schatting!

De organizing materialen zoals opbergmanden, hangmanden en lazy susans kunnen door mij besteld worden en bij jou afgeleverd worden. Ik kan het 

Deze bied ik zeker aan! Je kunt mij mailen en zorg ik ervoor dat jij een gepersonaliseerde cadeaubon ontvangt. Elk bedrag naar keuze is mogelijk.

Voor de services ‘Aan-huis organizing’ en ‘Verhuizingen’ geldt een vooruitbetaling van 50% op de goedgekeurde offerte. Hiermee kan de boeking ingepland worden en ben jij zeker van een afspraak.

Aan het einde ontvang je een factuur voor de overige 50% kosten, kosten voor de organizing materialen en eventueel extra afgenomen uren.

Ik zorg er uiteraard voor dat er geen verassingen zijn in prijs op het moment van het ontvangen van je factuur. Ik houd van een transparante communicatie.

Je kunt je factuur betalen door het bedrag over te maken.

mis jij een vraag?

STAY UPDATED @ INSTAGRAM